Om Hanne.dk

Vi kan lidt af hvert

Hvem er vi

Grundlægger

Hanne

Grundlægger

 

Forlad noget fastlåst ! om effekten af Metakognitiv terapi læs mere her

I 2019 holder Hanne – som noget nyt – sammen med psykolog Dorte Fløe Lemming foredrag om gevinsten ved og effekten af metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er helt modsat det, som vi ellers gængs “tror” – metakognitiv terapi går kort sagt ud på at gøre mindre, tænke mindre, handle mindre, agere mindre – og når vi er blevet stressede, angste eller deprimerede – så ved at lære nogle øvelser, som vi demonstrerer i selve foredraget – så hjælper vi os selv, så vi er i stand til at flytte vores opmærksomhed og lade vores sind slappe af, så det heler af sig selv. I stedet for at vi helt uvidende om konsekvensen og i den aller bedste mening tænker og tænker og dermed vedligeholder og sætter turbo på vores udfordringer og accelererer stress, angst og depression, fordi bekymringer og grublerier helt tager overhånd og fuldstændig invaliderer os.

Metakognitiv terapi er et supersmart helende system, som nu bredes ud i rigtig mange sammenhænge – ikke kun i Danmark, men i hele verden, og du skal være med, fordi det virker !

Hanne har grundlæggende stor erfaring med at arrangere turnéer og optrædener og gennemføre arrangementer i samarbejde med kunstnere. Derudover er hun en engageret igangsætter, og du skal kun alliere dig med Hanne, hvis du har lyst til at gøre det, som du taler om. Hanne er hurtig og handlekraftig, så der aldrig er langt fra tanke til handling, og det er uanset, om hun fungerer, som praktisk rådgiver, strategisk sparringspartner eller idéudvikler eller det hele på én gang.

I sommeren 2018 hoppede Hanne rundt på temmelig mange græske øer og fulgte samtidig i hele perioden meget grundigt med i historien om de indespærrede fodbolddrenge og deres træner i en grotte i Thailand. Da alle mand var godt og vel ude af grotten, kontaktede hun Ivan Karadzic via messenger, og det tog lang tid.

“Jeg synes jo, at han skulle komme til Danmark og fortælle historien” Ivan mente ikke, at det var en god ide. “Han var meget langsom i optrækket” Først skrev han, at han var syg, og næst han havde for travlt, så havde han ikke holdt foredrag før, og så ville opgaven være for stor, så skulle han ud at dykke, så kom nogle filmhold, så skulle han ud at dykke igen, og så og så  og så … Sådan gik dagene, imens der var rigtig god kontakt og Hanne blev ved og ved, så det endte jvf. Ivan med, at hun helt uden for nummer lykkedes “mod alle odds” og fik Ivan til Danmark og Norge for optræden med historien i aviser og tv programmer foruden naturligvis…

Foredragene – “Ivan er jo den fødte fortæller, så jeg er glad jeg holdt fast og blev ved og ved, og det er Ivan også”. “Publikum sidder i timevis helt ude på kanten af stolen, og det er det, der gør det hele, så bliver jeg glad.” I 2019 kommer Ivan igen til Europa og til Danmark, så bare ring til Hanne. 

 

 

© Hanne.dk Aps 2018 // Mail :hanne@hanne.dk // Rønvangen 312, DK-8382 Hinnerup // Fast tlf. 87303646, Mobil 60723646 // cvr 32056091 // Design: BastaMedia.dk