Skip to content

Om Hanne.dk

Rådgivning – Foredrag – Design 

Hvem er vi

Grundlægger

Hanne

Grundlægger

Forlad noget fastlåst ! om effekten af Metakognitiv Terapi læs mere her

I 2019 startede Hanne – som noget nyt – foredrag om gevinsten ved og effekten af metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er helt modsat det, som vi ellers gængs “tror” – metakognitiv terapi går kort sagt ud på at gøre mindre, tænke mindre, handle mindre, agere mindre – og når vi er blevet stressede, angste eller deprimerede – så ved at lære nogle øvelser, som Hanne inddrager publikum i og demonstrerer i selve foredraget – så hjælper vi os selv, så vi er i stand til at flytte vores opmærksomhed og lære at lade vores sind slappe af, så det heler af sig selv.

I stedet for at vi helt uvidende om konsekvensen og i den aller bedste mening tænker og tænker og tænker og dermed vedligeholder og sætter turbo på vores udfordringer og accelererer stress, angst og depression, fordi vores bekymringer og grublerier helt tager overhånd og fuldstændig invaliderer os.

Metakognitiv terapi er et supersmart helende system, som nu bredes ud i rigtig mange sammenhænge – ikke kun i Danmark, men i hele verden, og du skal være med, fordi det virker !

Det er Hannes ønske, siden hun lærte om metakognitiv terapi i 2017 at alle får viden om effekten af metakognitiv terapi, idet samfundet vil spare masser af penge, hvis “bare” vi lærte lidt om det, og vi alle vidste lidt mere om dette. Alene omkostningerne til sygemeldinger og slagsiden for den enkelte, der har fået lidt stress, burde være nok til, at der forlængst var kommet en ny “Mælkevej”

Sagen er, at det ikke går så hurtigt at udbrede viden om dette. Der er meget mere livskvalitet på hylderne, end vi aner, når først vi benefitter af effekten af den metakognitive terapi. Hanne vil gerne give sit bidrag og fortælle om sine erfaringer lige fra hjertet.

Hendes aller første oplevelse var, som Søren Kierkegaard, filosoffen engang skrev i et citat : “At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest man passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der”

Kender du ærteregnskabet ? Book foredraget, for så gør du !

2020 lancerer Hanne Exited – din guide til metakognitiv terapi en portal for at dele sin viden om metakognitiv terapi, fortælle hvilke bøger, der findes, hvor der er foredrag og kurser og mere viden om det forskningsbaserede, metakognitiv terapi, og om tips og tricks og historier, om andre alternative helende veje, som ikke er forskningsbaseret, men som kan vise sig også at være meget effektive.

Hanne har grundlæggende stor erfaring med at arrangere turnéer og optrædener og gennemføre arrangementer i samarbejde med kunstnere.

Dels har hun kendt Lotte Heise i 100 år, og lavet lidt af hvert med Lotte, når det har passet, som f.eks. da Lotte talte ved den officielle indvielse af Hannes auktionshus i 2010, hvor også Klima- Energi og minister for ligestilling, Lykke Friis talte. Eller da Lottes mor blev syg, og Lottes optrædener tog udgangspunkt i det besvær og sorg et Stroke medfører for alle implicerede.

Hanne trak fysisk stikket på auktionshuset for at skærme sig selv for yderligere trusler og chikaner ved udgangen af 2016. “Det var svært at give “efter”, for samtidig med at det skete, og mange venlige mennesker forklarede mig, at det ikke kunne være anderledes, så nød jeg stadig godt 10 år med konstante trusler, chikaner og pres. Så jeg var træt” “En guttermand fra de højere luftlag sagde, at han håbede, at jeg fik et godt liv, at alle vidste, hvad jeg var udsat for, og jeg var rasende. Det toppede alt sammen, da jeg heller ikke vidste, hvad jeg skulle lave. Det var vinter, og så lå jeg på sofaen og så tv.”

Fuldstændig bevidst om at hendes aktier i det passerede ikke kunne indløses til kurs 100, og at hele bægeret var fyldt op på den meget trælse måde, så var hun overbevist om, at der nok kom meget mere i gryden, og hun fik slet ikke trukket stikket mentalt til auktionshuset. “For jeg orkede overhovedet ikke at forholde mig til det passerede”

Det var et par dage inde i 2017, og der skulle komme noget, der hed “Korpset – gjort af det rette stof”, da tanken strejfede hende, så samtidig kontaktede hun så Thomas Rathsack, at hun ikke kunne finde billet til noget foredrag, om ikke han kunne komme til Hinnerup og holde et foredrag? Det gik sådan, at foredraget “Melder klar hr. instruktør – om Korpset, Krig og Broderskab” kørte derud af i hele landet for fulde huse, og året efter, så foreslog hun så RAT i 2018 at åbne for posen med nederlag og lade supermanden stå lidt i baggrunden, og samme store succes gentog sig i hele landet med foredraget “Rathsack – Råt for usødet”.

I sommeren 2017 besluttede Hanne at få styr på sin stress, fordi der var for meget, der haltede, bl.a. sov hun ikke særlig meget, og det var ikke en farbar vej, når hun brugte ligeså mange kræfter, som hun plejer. Og det sled, så i efteråret tog hun fat i den metakognitive terapi, som hun blev helt bidt af – for effekten var særdeles interessant ! Jeg vil have, at viden om effekten bredes ud videst muligt, så viden fra metakognitiv terapi bruges forebyggende for stress.

I sommeren 2018 hoppede Hanne rundt på temmelig mange græske øer og fulgte samtidig i hele perioden meget grundigt med i historien om de indespærrede fodbolddrenge og deres træner i en grotte i Thailand. Da alle mand var godt og vel ude af grotten, kontaktede hun Ivan Karadzic via messenger, og det tog lang tid.

“Jeg synes jo, at han skulle komme til Danmark og fortælle historien” Ivan mente ikke, at det var en god ide. “Han var meget langsom i optrækket” Først skrev han, at han var syg, og næst han havde for travlt, så havde han ikke holdt foredrag før, og så ville opgaven være for stor, så skulle han ud at dykke, så kom nogle filmhold, så skulle han ud at dykke igen, og så og så  og så … Sådan gik dagene, imens der var rigtig god kontakt og Hanne blev ved og ved, så det endte jvf. Ivan med, at hun helt uden for nummer lykkedes “mod alle odds” og fik Ivan til Danmark og Norge for optræden med historien i aviser og forskellige tv programmer både i Norge og i Danmark foruden naturligvis…

Foredragene – “Ivan er jo den fødte fortæller, så jeg er glad for, at jeg holdt fast og blev ved og ved, og det er Ivan også”. “Publikum sidder i timevis helt ude på kanten af stolen, og det er det, der gør det hele, så bliver jeg glad.” I 2019 kom Ivan igen til Danmark og til Norge.

Hanne er en meget engageret igangsætter, og hun har udviklet adskillige designs for industrielle produkter, fordi verden mangler produkterne. Du skal kun alliere dig med Hanne, hvis du har lyst til at gøre det, som du taler om. Hanne er hurtig og handlekraftig, så der aldrig er langt fra tanke til handling, og det er uanset, om hun fungerer, som praktisk rådgiver, strategisk sparringspartner eller idéudvikler eller det hele på én gang.

 

Text content

© Hanne.dk Aps 2018 // Mail :hanne@hanne.dk // Rønvangen 312, DK-8382 Hinnerup // Fast tlf. 87303646, Mobil 60723646 // cvr 32056091 // Design: BastaMedia.dk

Back to top