Om Hanne.dk

Vi kan lidt af hvert

Hvem er vi

Grundlægger

Hanne

Grundlægger

Hanne har grundlæggende stor erfaring med at arrangere turnéer og optrædener og gennemføre arrangementer i samarbejde med kunstnere. Derudover er hun en engageret igangsætter, og du skal kun alliere dig med Hanne, hvis du har lyst til at gøre det, som du taler om. Hanne er hurtig og handlekraftig, så der aldrig er langt fra tanke til handling, og det er uanset, om hun fungerer, som praktisk rådgiver, strategisk sparringspartner eller idéudvikler eller det hele på én gang.

Her i sommeren 2018 hoppede Hanne rundt på temmelig mange græske øer og fulgte i hele perioden meget grundigt med i historien om de indespærrede fodbolddrenge og deres træner i Thailand. Da alle mand var godt og vel ude af grotten, kontaktede hun Ivan Karadzic via messenger, og det tog lang tid.

“Jeg synes jo, at han skulle komme til Danmark og fortælle historien” Ivan mente ikke, at det var en god ide. “Han var meget langsom i optrækket” Først skrev han, at han var syg, og næst han havde for travlt, så havde han ikke holdt foredrag før, og så ville opgaven være for stor, så skulle han ud at dykke, så kom nogle filmhold, så skulle han ud at dykke igen, og så og så …

Sådan gik hver eneste dag, imens der var rigtig god kontakt. Hanne badede i Grækenland, Ivan dykkede i Thailand, men der var ingen “aftaler” kun en masse “snak” Så en dag ringede Hanne til Ivan og fortalte ham, at når nu han kunne tale med hele verdenspressen, så kunne han vel også holde et foredrag “Jeg gik hjem fra stranden og greb telefonen”  Vi fik en god snak. Og så blev Ivan enig. Og så kom Ivan “hjem”.

Foredragene – “Ivan er jo den fødte fortæller, så jeg er glad jeg holdt fast og blev ved og ved, og det er Ivan også”. “Publikum sidder i timevis helt ude på kanten af stolen, og det er det, der gør det hele, så bliver jeg glad.” 

“Jeg synes, at Ivans historie er så god, så jeg tænkte, at oppe i Norge vil de også gerne møde Ivan. Det vil de, så nu rejser vi frem og tilbage mellem Danmark og Norge og oplever begge lande, inden Ivan skal hjem til Koh Tao i Thailand.

Ivan kommer til Danmark og Norge igen i 2019.  

© Hanne.dk Aps 2018 // Mail :hanne@hanne.dk // Rønvangen 312, DK-8382 Hinnerup // Fast tlf. 87303646, Mobil 60723646 // cvr 32056091 // Design: BastaMedia.dk