Jesper Koch

JK speak black

Jesper Koch er uddannet psykolog med speciale i behavioral economics og er i dag en af de mest anerkendte eksperter i neuromarketing. Han har mange millioner kr. erfaring med at opbygge brands fra hele verden og har i den forbindelse opbygget en imponerende viden om, hvordan hjernen virker og hvordan du kommunikerer budskaber, der præcist rammer kundens ”købsknap”

Smart Brain – et foredrag med Jesper Koch kommer rundt i landet efteråret 2017

Sådan manipulerer reklamebranchen din hjerne

Hvorfor foretrækker de fleste cocacola frem for pepsi?
Hvorfor vil nogle hellere være deres kone utro end at skifte fra Iphone til Samsung?
Hvorfor køber du altid de samme mærker, når du køber mad, tøj eller biler?
Hvorfor sælger historier bedre en produktegenskaber?

Jesper Koch, der lever af at rådgive marketingsfolkene hos nogle af de store brands og kendte reklamebureauer. For første gang, vil Jesper afsløre nogle af de strategier og tricks, som man bruger til at få dig, som forbruger, til at købe mere. Han vil på en meget overraskende og provokerende måde vise dig, hvordan din hjerne fungerer. Han vil også vise dig, hvor let det er at manipulere med din hjerne, sådan, at du i højere grad køber bestemte produkter, tillægger nogle ting mere værdi, hellere vil være sammen med bestemte mennesker, osv. Han vil også vise en række cases, hvor han har hjulpet virksomheder til at lave kampagner på de sociale medier, som går viralt og øger salget markant.

Foredraget er for dem, som vil skridtet videre end blot at træde i andres fodspor. Inspiration og provokation og kimen til noget helt andet leverer Jesper særlig sublimt og efter foredraget er der naturligvis mulighed for en dialog og for at få svar på spørgsmål.