Lotte Heise

 

Lotte Heise_06_04_20160130 copy

Der kommer stadig flere rynker
Lotte Heise 30 års jubilæumsshow er nu 3 år gammelt. 

Lotte Heises 30 års jubilæumsshow ”Der kommer stadig flere rynker” med det aller bedste fra årene, der er gået og helt nyt fra den kendte entertainer, tidl. fotomodel, operaelsker, skuespiller og radiovært. Lotte Heise show for fuld udblæsning.

Lotte Heise er klar med sit 30 års jubilæumsshow ”Der kommer stadig flere rynker”, hvor hun i vanlig og kendt stil leverer det allerbedste fra 30 års shows, og der kommer et kærligt gensyn med flere klassikere f.eks. når kvinderne får et evigt gyldigt råd til, hvad de præcist svarer, når mænd spørger, om de før har oplevet noget så stort? 

Lotte har stort set berørt alle de emner, der er værd at tage fat på fra ”Kedelige Mænd” over ”Hysteriske Kvinder” til ”Besværlige Børn” til hvor kikset, det kan være at ligge hos gynækologen!

Mænd, kvinder og deres roller i forhold til hinanden har ofte både fået med grovfilen og fået publikum til at græde af grin ikke mindst af sig selv eller af naboen, og denne gang kommer Lotte også ind på kvinders umættelige behov for perfekte stabler af laksefarvede håndklæder, som ikke må bruges, nu har ramt Lotte selv – bare i en grøn version – så kom frisk og vær med i løjerne.

Se omtale her https://www.dr.dk/nyheder/kultur/video-lotte-heise-har-30-aars-jubilaeum-maendene-raabte-bitch-efter-hende

Se video her https://www.dr.dk/nyheder/kultur/lotte-heise-om-30-aarsjubilaeum-mange-syntes-jeg-var-en-bitch

Henvisning til lottes fb public https://www.facebook.com/lotteheise.dk/?fref=ts

Lottes rækkevidde er uendelig, og på hendes hjemmeside kan du se alle de foredrag, som hun tilbyder også om Opera, du har nok hørt hende i radioen.